• Hüvelyi ultrahang

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot kívánok. Utolsó menstruáciom: február 17, március 24-én pozitív terhességi teszt-bár a tesztcsik csak halványrozsaszín lett. Ma voltam vizsgálaton, hüvelyi ultrahanggal a doktornő nem látott terhességet sem méhen belül, sem méhen kívül. Azonnali vérvizsgálat viszont megmutatta hogy a HcG szintem 262, ujabb vérvizsgálat a jövő hétre esedékes. Lehetséges a terhesség még így is? A problémám viszont az, hogy az ultrahang óta barnás vérzésem és alhasi fájdalmaim vannak...Pár órája nem múlik, csak csepegő barnás véres folyadék, félek, hogy esetleg vetélés vagy valami komplikáció lépett fel. Mivel ma péntek, félek a hétvégétől. Lehetséges, hogy a hüvelyi ultrahang miatt vannak fájdalmaim és vérzésem? Nagyon szépen köszönöm válaszát, nagyon aggódok.

        Dr. Boros Miklós válasza a nőgyógyászat témában

        Kedves Kérdező! A hormonszint emelkedése esetén lehet terhesség.Vérzés esetén nőgyógyászati vizsgálat szükséges.


        Dr. Boros Miklós, szülész-nőgyógyász
        szülész-nőgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2012. március 30., 16:10; Megválaszolva: 2012. április 03., 09:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: