• menstruáció késése

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó estét. Azt szeretném megkérdezni hogy mi okozhatja a menstruációm késését? Nem élek nemi életet és mégis késik.Várom válaszát.

        Svábhegyi Gyógyintézet válasza a menstruáció témában

        Tisztelt Kérdező! Kérdéséből nem derül ki, hogy menstruációja egyáltalán nem jelentkezett még (ami elég széles életkori határok között mozoghat) vagy a havi ciklusok időtartama lett hosszabb, de egyébként rendszeres. A fentiek ismerete fontos lenne a tanácsadáshoz. Üdvözlettel: dr. Székely Zsuzsanna Svábhegyi Gyógyintézet www.svabhegy.eu


        Svábhegyi Gyógyintézet
        Gyermekgyógyászati partnerünk Itt kérdezhet

         Svábhegyi Gyógyintézet

        Kérdés: 2012. március 29., 19:20; Megválaszolva: 2012. április 04., 19:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: