Missed ab után 3 héttel szúró fájdalom?

Három héttel ezelőtt volt egy művi befejezésem, 9 hetes terhességben halt el a magzat. A műtét jól sikerült, a szövettan is rendben volt. Kb. 1 hétig véreztem utána, a vége felé alvadt vér is távozott belőlem, nem tudom ez rendben van-e? Mostanra fizikailag teljesen jól vagyok, csak időnként szúró fájdalmat érzek az alhasamban, kicsivel a szeméremcsontom fölött. Székletürítés előtt és biciklizés közben is a zökkenőknél éreztem kis fájdalmat azon a tájékon. Ez normális? Más tünetem nincs, esetleg ezzel el kellene mennem az orvosomhoz?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza terhességmegszakítás témában

Tanácsos elmenni szakorvosi vizsgálatra, gyógyszeres kezelésre lehet szükség.

Kérdés: 2012. március 27., 14:28; Megválaszolva: 2012. március 29., 22:41
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Terhességmegszakítás
Kedves doktorúr/doktornő! A párom a jelek alapján terhes és körülbelül a 10. hétben lehet. Ha most terhesség-megszakításról döntenénk, az...
segitség
Egy 16 éves leány anyukája vagyok szeretném ha tanácsával segitene nekem. Azzal a tudattal állt elém a lányom hogy terhes lett Nem tudom eldönteni...
Abortusz után mikor lehetek ismét...
Sajnos a 12. héten végzett UH fejlődési rendellenességet mutatot a babánál aminek eredményeként az abortuszt javasolták mondván a gyerek nem...
sport abortusz után
Tisztelt dr. Úr/Hölgy! Olyan kérdéssel fordulnék Önhöz, hogy egy hete terhesség megszakításon estem át. A műtét után elhanyagolható 1-2 napi...