• Hyperplasia endometri

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Leletem értelmezését kérném, milyen természetes és egyéb gyógymódok lehetségesek.Egy terhesség segíthet e a kialakult helyzeten rövid illetve hosszú távon, van-e valamilyen kockázata megoldhatja-e ez a hormonháztartásom problémáját. Már van két gyermekem. Válaszukat előre is köszönöm.

        Dr. Pétervári László válasza a Hyperplasia endometri témában

        A leírt diagnózis és az emlő cysta is hormon zavar következménye lehet. Természetes gyógymódokról nem tudok nyilatkozni, azonban gyógyszeres kezelésre van lehetőség. Keressen fel szakrendelést.


        Kérdés: 2012. március 26., 23:02; Megválaszolva: 2012. március 29., 22:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: