• Legyen szíves értelmezni a kezelőlapom tartalmát! Mivel évek óta cisztás problémáim vannak.

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Státusz: UH: Üres hugyhólyag. TVS:66*33*40 mm-es uterus, az endometrium vastagsága 6mm. Bal oldalon 29*8mm-es, jobb oldalon 34*24 mm-es ováriumban 22-mm-es dom. follikulus. A jobb oldali ovárium alatt 11 mm-es rétegvastagságban keskeny folyadéksáv látható. Sze. kontroll OC:2012.02.22 705/12 P: 2 gomba (lelet kiadva) / canesten írtak rá) / R: Norcolut, megvonásos vérzés után kontroll. Zoely a paciens kérésére felírva Diagnózis: N9110 Szekunder amenorrhoea Beavatkozások: 11301 Kontrollvizsgálat, konzílium

        Dr. Pétervári László válasza a kismedencei ultrahang témában

        Az ultrahang leletben leírt follikulus okozhatja a vérzés kimaradást. A folyadéksáv tűszőrepedés, gyulladás, vérzés miatt lehet. Terhességi teszt végzése javasolt. A javasolt gyógyszer alkalmazása, megvonásos vérzés után ismételt vizsgálat javasolt. A felírt gyógyszer szedése mellett gyakori a vérzés kimaradása azt tudni kell.


        Kérdés: 2012. március 26., 20:34; Megválaszolva: 2012. március 29., 22:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: