• Viszkető női nemiszerv

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Már évek óta küzdök egy problémával. A nemi szervem szinte megszakítás nélkül viszket. A nagyajkamat is természetellenesen nagynak találom, bár nem biztos, hogy az, mert a vakarás előtti méretére nem emlékszem. És az sem biztos, hogy a nagyajkam, mert nem értek hozzá, csak rágugliztam. Szóval nem a hüvely felé viszket, hanem előrébb. Ha viszket, akkor nagyon nagyon vakarom. Csak pamut bugyit használok, és nem tangát, de ha viszket, akkor sárgás büdös váladék jön. Szűz vagyok ezért nem merek elmenni nőgyógyászhoz, de rendszeresen maszturbálok, és ha más után iszok, akkor kiüti a számat a herpesz. Néha arra ébredek, hogy eszeveszettül vakarom. A választ=segítséget előre is nagyon nagyon köszönöm!

        Dr. Veress Dóra válasza a hüvelyi folyás témában

        Kedves Kérdező! Önnek hüvelyi fertőzése van, ami magától nem fog elmúlni. El kell mennie a nőgyógyászatra, ahol megvizsgálják, és felírják a megfelelő gyógyszert. Ha jelzi, hogy még nem volt szexuális együttléte, akkor ennek megfelelően fognak eljárni.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 26., 19:57; Megválaszolva: 2012. március 28., 02:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Férfi inkontinencia
        Tegyen ellene! Töltse le a férfi gátizomtorna füzetet!
        Tiszta orrok, nyugodt napok
        A nemzet háziorvosa
        Várják a háziorvosokról és a nővérekről szóló történeteket.
      • Hirdetés