• Nőgyógyászati probléma?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő/ Doktor úr! Egészen 15 éves korom óta küzdök azzal a problémával, hogy szexuális érintkezéskor a partner nemi szervén fehér sűrű, olykor darabolódó folyást hagyok. Már rengetegszer voltam nőgyógyásznál ahol nem tudtak mondani semmit, olykor gombát találtak de akkor voltak egyéb tüneteim is: viszketés gyulladás stb. Ha van gombás fertőzés ha nincs, ez a darabos fehér krémes folyás mindig ugyan úgy van és nem tudom hogy mitől. Ez lehet alkati dolog? Mindig a menstruáció közeledtével erősödik és lesz több, nem váltok sűrűn partnert, a partner tünetmentes nekem folyásom sincs (bugyin ) csak akkor látni ezt a dolgot ha a behatolás megtörtént, nagyon kellemetlen számomra és szégyenlem, sokszor szorongok ettől. Nincs semmilyen illata olyan ízre mint egy nagy adag citrom. Helyesen táplálkozom és intim mosakodó gélt használok, napi 2x tusolok és a bugyim is szellős én már mindent megpróbáltam ami létezik de nem múlt el. Kérem segítsenek mert egy nőgyógyász sem tudott erre mit mondani.

        Dr. Pétervári László válasza a folyás témában

        A leírtak alapján ez gombás fertőzésre utal. Hüvelyváladék tenyésztés és szájon át szedhető gomba ellenes szer alkalmazása célszerű. Ha ez nem vezetne sikerre egyéb kezelés is lehetséges.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 26., 00:58; Megválaszolva: 2012. március 27., 22:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben: