• PCOS lenne?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr! Azzal a problémámmal fordulok Önhöz, hogy 3 éve hullik a hajam (mostanában eléggé erősen, kopaszosodom), a menstruációm kimaradozik, késik több napot. Ez nagyon zavar, mert férjemmel babát szeretnénk, eddig még sajnos sikertelenül. Voltam már ezek miatt bőrgyógyásznál, nőgyógyásznál, vérvétel is történt, mindent rendben találtak, és azt mondták, ez már nem az ő szakterületük, nem igazán tudtak mit tenni. Továbbá némi súlyfölösleg is van rajtam (kb. 5-10 kg), az étvágyam is meglehetősen nagy, a súlyom gyermekkorom óta több volt a normálisnál, és édesanyám 2. típusú cukorbeteg. Félek, hogy PCOS-em van, szeretnék mihamarabbi megoldást ezekre a problémáimra. Előre is köszönöm válaszukat!

        Dr. Pétervári László válasza a PCOS témában

        Hullik a haja annak oka lehet hormonális, lehet gyulladás is. PCO-t nőgyógyászati vizsgálat, ultrahang vizsgálat és vérvétel után lehet megállapítani. Nőgyógyászt keressen fel.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 25., 10:49; Megválaszolva: 2012. március 27., 21:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: