• Köztivérzés-e?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő! A menstruációm általában napra pontosan 28 napos időközönként szokott következni, viszonylag csekélyebb mennyiségben (általában 2 nap). Tegnap délután azonban, a 18. napon először pecsételő vérzésem jelentkezett, majd kb. olyan mennyiségű vér, mint a menstruáció idején, ami főleg akkor távozott, amikor WC-n voltam. Egy nappal később délutánra már kevesebb a vérzés, de azért még jelentkezik. Egy nagyon enyhe fájdalmat érzek csak a hasam alján. 2-3 nappal korábban nagyon stresszes időszakom volt, folyamatos idegeskedéssel. Tavaly szeptemberben voltam nőgyógyásznál, aki mindent rendben talált. Egyébként 37 éves vagyok. Fogamzásgátlót nem szedek. Semmilyen súlyosabb betegségem nincs, csak az elmúlt héten elég komolyan influenzás voltam. Szeretném megtudni, hogy ezek a tünetek közti vérzésre utalnak-e, vagy esetleg valamilyen más betegségre. Válaszát előre is nagyon köszönöm.

        Dr. Pétervári László válasza a vérzészavar témában

        A vérzés oka lehet gyulladás, emiatt tanácsos nőgyógyászati vizsgálat végzése. Megfelelő gyógyszeres kezelést ott kap.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 24., 15:24; Megválaszolva: 2012. március 27., 21:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Férfi inkontinencia
        Tegyen ellene! Töltse le a férfi gátizomtorna füzetet!
        Tiszta orrok, nyugodt napok
        A nemzet háziorvosa
        Várják a háziorvosokról és a nővérekről szóló történeteket.
      • Hirdetés