• Mitől???

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.Úr/Nő! Az lenne a kérdésem, hogy a terhességem majdnem elejétől kezdve sárga folyásom van, ez kezdetben rossz illatú is volt, de az nem soká megszűnt.Először 10 db Klion kúpot kapta, majd cedax tablettát itt némi javulás volt, de a kliont használtam még három napig majd augmentint kaptam valamit ez is segített, de most betadin kúpot használok, még van két nap hátra itt is van javulás. A férjemtől kaphattam valamit el és ha igen akkor mit? de amióta kezelést kapok óvszert használunk az esetleges visszafertőződés miatt. Nem akarok vele szemben bizalmatlan lenni, de nem tudom, hogy mi okozhatja ezt a makacs folyást. Most 30 hetes vagyok. Ez okozhat-e gondot szülésnél, ha addig sem múlik el vagy császár? válaszát előre is köszönöm. Egy kismama

        Dr. Pétervári László válasza a hüvelyi folyás témában

        A folyás maga a terhességtől is lehet, oka a hüvelyflóra megváltozása. Gyógyszeres kezelésre van szükség és tanácsos a partnert is kezelni. Szülésig ez kikezelendő, melyet hüvelyváladék vizsgálat is megerősít.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 24., 08:47; Megválaszolva: 2012. március 27., 21:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: