• Furunklus vagy más?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor nő, úr! Azzal a problémával fordulnék önhöz, hogy 6 hónapos terhes vagyok és kialakult 4 napja egy nagy csomó a bal oldali nagyajkamon. Én furunkulusra gyanakszom mert 1 évvel ezelőtt ugyan ott volt de azért kisebb. Ez ami most van nagyon fáj feszít és nagyon nagy, a hüvely nyílásomat teljesen elfedi szinte már, akkora.Tudom hogy orvoshoz kellene mennem de nagyon félek (de nagyon ) utána olvastam hogy az eltávolításnál helyi érzéstelenítést végeznek ami egy injekció formájában történik. Ettől félek én igazán arra a területre beszúrni egy injekciót biztos nem leányálom, de viszont egyben meg féltem is a babámat hogy neki valami baja lehet tőle.Próbálok keresgélni más gyógymódot de nemigazán használ semmi, (Az előzőnél Bactroban kenőcsöt használtam erre az se jó) Esetleg valami más hatásos kenőcsöt tudna e ajánlani. Az utolsó lépésként mindenképpen megyek az orvoshoz ami 3 napon belül megtörténik remélem addig megkapom válaszát. Előre is köszönöm!!

        Dr. Pétervári László válasza a szeméremajak duzzanat témában

        Mindenképpen orvoshoz kell menni mielöbb, az megmondja a megoldási lehetőséget. A leírás alapján ez lehet Bartholin tályog is, azt altatásban kell műteni.


        Kérdés: 2012. március 23., 11:00; Megválaszolva: 2012. március 27., 21:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: