• A méret a lényeg?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő. A partneremmel való sexuális együttlét után sajnos bevérzés lép fel a hüvelyében.Pedig a kellő izgalmi állapot is megvan a partneremnél, a szeretkezés közben sincs semmi probléma, a behatolás sem durva, mégis enyhe bevérzés tapasztalható a partneremnél.Ő azt mondja nem érez fájdalmat a behatoláskor sem, közben sem.Igar hogy a péniszemnek enyhe ferdülése van jobb oldali irányba, de ez korábbi partnereimnél soha nem okozott gondot, vagy hasonló problémákat.Ez még új kapcsolat, de az első együttlét sem okozott ilyen gondot. A későbbiek folyamán több hosszabb aktus is volt, igaz lassú-elnyújtott együttléttel.Kérdésem a következő lenne: elképzelhető hogy a behatolás után a péniszem megsért valamit a partnerem hüvelyében? Vagy az enyhe ferdeség is okozhatja a sérülést? Vagy a pénisz mérete /15cm hosszú, 5 cm átmérőjű/is okozhatja a vérzést és a fájdalmat? Vagy a partnerem hüvelye lenne szűk? De behatoláskor nem érez soha fájdalmat. Köszönettel:

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nőgyógyászat témában

        Kedves Kérdező! A kontakt vérzés oka lehet valamilyen gyulladás, esetleg daganat, a méhszájon lévő polyp, stb. Nőgyógyászati vizsgálat javasolt.


        Kérdés: 2012. március 22., 20:20; Megválaszolva: 2012. március 24., 15:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: