• Menstruáció

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! Évek óta szedek fogamzásgátlót. A menstruációm normális szokott lenni. Most azonban a várt időpont előtt 2-3 napig barna folyásom volt, utána jelentkezett a normális élénk piros színű vérzés de leginkább csak vizelés alkalmával észrevehető, és akkor távozik nagyobb mennyiség. Az előzőekhez képest még mindig inkább barna "vérzésem" van és kevesebb mennyiségű mint általában. Lehet ez terhesség jele? (a tablettát mindig időben vettem be, és nem maradt ki szem) Vagy esetleg valamilyen hormonális problémára utal? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Pétervári László válasza a menstruáció témában

        Nagy valószínűséggel ez nem terhesség. A gyógyszer felszívódása változhatott esetleg meg más szer szedése, betegség miatt. Nem igényel kezelést, további ciklusok után elvileg rendeződni fog. Biztonsági okból terhességi tesztet végezhet.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 22., 19:43; Megválaszolva: 2012. március 25., 18:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: