• Élvezet hiánya

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! A problémám talán több nőt is érint, főleg mert egyes ismerőseimnek ugyanez a gondjuk. Igaz, hogy csupán három hónapja élek aktív nemi életet, de az együttlét azon részénél, amikor a barátom belém hatol és mozogni kezd, semmit sem érzek. Természetesen a párom nagyon figyelmes, mert más módon gondoskodik arról, hogy nekem is jó legyen, de engem most már eléggé zavar a helyzet. Remélem Ön tud tanácsot adni a problémámra. Előre is köszönöm a segítséget!

        Dr. Herman Tünde válasza a nőgyógyászat témában

        Kedves Kérdező! Egyrészt egyes fogamzásgátló tabletták csökkenthetik a nemi vágyat és a kielégülést, másrészt vannak nők akiknél a csiklón keresztüli élvezet dominál.


        Dr. Herman Tünde
        Szülész-nőgyógyász szakorvos Itt kérdezhet

        Dr. Herman Tünde
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 22., 16:00; Megválaszolva: 2012. március 27., 09:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: