• Fájdalom az alhasban

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot! Azzal a kérdéssel fordulok Önökhöz, hogy kb 1, 5 hónapja mindennap szúrkál illetve fáj a bal oldali petefészkem. Ciklusom normálisnak mondható, bár az utolsó kevesebb volt és rövidebb ideig tartott. Párommal babát szeretnénk, próbálkozunk is. Januárban voltam nőgyógyásznál, ahol a kiskönyvembe dysplasia és keratózist írtak, de mivel nem maszeknál voltam, nem mondtak semmit. Előre is köszönöm pár soros válaszukat! üdvözlettel: Kata

        Dr. Pétervári László válasza a nőgyógyászat témában

        A bal oldali alhasi fájdalom miatt szakvizsgálat indokolt./gyulladás?, cysta? / A dysplasia és keratózis feltehetőleg a cytológia lelet része, nincs összefüggés a fájdalommal. Keressen fel nőgyógyászati rendelést.


        Kérdés: 2012. március 22., 10:31; Megválaszolva: 2012. március 25., 17:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: