• Mi van ha nem mulik el?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Hello en egy 18 eves lany vagyok eddigi het ev alatt miota mentsrualok tobbe kevesbe idoben jott meg es nem volt semmi emlititesre melto, de most mar harom honapja megvan egy huzamban nincs megallas, nem szedulok se gorcs, se eros fajdalom vagy gyuladasra utalo jelek, sajna Angliaban elek igy felek elmenni orvoshoz, mert sajna annyira meg nem beszelek angolul hogy megertsem amit mond, egyetlen tunetem a megszuntethetettlen menstruacio nincs fajdalamon se szedules vagy egyebb tunet kerlek segitsetek.

        Dr. Boros Miklós válasza a menstruáció témában

        Kedeves Kérdező! Vérzészavara miatt nőgyógyászati vizsgálat szükséges.Vizsgálat nélkül nem szabad és nem is lehet tanácsot adni.


        Dr. Boros Miklós, szülész-nőgyógyász
        szülész-nőgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2012. március 22., 03:02; Megválaszolva: 2012. március 25., 11:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: