• Állandó gyulladás!

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő/ Doktor Úr! 2005-óta nincs menstruációm, évente járok rákszürésre. 2010-ben az eredményem P3 HSILCINIII gyulladással. Hisztológiai vizsgálat történt melynek eredménye proliferitiv-hyperplasticus polypusák, idült gyulladás. 2011-ben is kaptam egy visszahívást mert erős gyulladást mutatott a kenet, mire az orvos azt mondta hogy jó ez és nem kell semmit sem csinálni, mert ha befestjük az ősz hajat, az akkor is ősz marad! Kérdése m az hogy tényleg jól van ez így? Előre is köszönöm válaszát! Tisztelettel: Zsuzsanna

        Dr. Pétervári László válasza a nőgyógyászat témában

        A leírt cytológia eredmény után gyulladás ellenes kezelést kővetöen ismételt cytológia vizsgálat szükséges.Szájon át szedett gyógyszer és hüvelytabletta alkalmazása szükésges.


        Kérdés: 2012. március 21., 08:46; Megválaszolva: 2012. március 23., 09:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: