• Menstruáció

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doki/Dokinő! A problémám az lenne, hogy 3 napja barnás folyásom volt és csak egy nappal későbbre volt várható a menstruációm,,, másnap szintén csak barna volt egész nap harmad napra meg sötét vörös szinte teljesen fekete.. még ma is és az lenne a kérdésem hogy ez lehet esetleg valami komoly betegség jele vagy normális? Előre is nagyon köszönöm a válaszát. Üdvözlettel: Orsolya

        Dr. Boros Miklós válasza a barna folyás témában

        Kedves Kérdező! Nem írja, hogy szed-e fogamzásgátlót és ha igen mióta? Ha a következő menses körül is barnás folyás lesz, akkor nőgyógyászati vizsgálat szükséges.


        Dr. Boros Miklós, szülész-nőgyógyász
        szülész-nőgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2012. március 20., 16:12; Megválaszolva: 2012. március 21., 13:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: