• Hormonális probléma?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktór nő/úr! Furcsa dolgok történek velem az elmúlt 3 hétben, nem tapasztaltam még ilyet. 2 héttel ezelőtt nagyon erős menstruációs vérzésem volt az első 1-2 napban, néha alvadt vér is távozott a szervezetemből. Görcseim sem voltak, pedig minden hónapban szokott lenni, nagyon erős fájdalommal. 5 napig tartott a menstruációm. Azóta nem szűnik a mellfeszülésem, néha fáj is., a Állandó teltségérzetem van, fel vagyok puffadva. 3 nappal ezelőtt nagyon erős hasi görcsöm volt, de 1 percnél tovább nem tartott. Elképzelhető hogy valamilyen hormonváltozás vagy ciszta állhat a dolog hátterében? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Pétervári László válasza a nőgyógyászat témában

        Minden elképzelhető, azonban mi a problémája oka azt nőgyógyászati szakvizsgálattal lehet megmondani. Ki kell zárni a terhességet, lehet gyulladás és hormonális ok. Keressen fel nőgyógyászati szakrendelést.


        Kérdés: 2012. március 20., 10:06; Megválaszolva: 2012. március 22., 21:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.