• nogyogyaszati gond

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Akkor rogton a targyra ternek. Az a gondom, hogy kozosules kozben olyan jellegu fajdalmat erzek mintha valamit bokdosnenek, ami nagyon kellemetlen, emellett van egy olyan gondom is, hogy kozosules kozben nagyon hamar, nagyon kitagul a huvelyem. Voltam nogyogyasznal, o nem talalt fizikai elvaltozast. Emellett tachikardiam, alacsony vernyomasom, es allandoan hideg vegtagjaim vannak, es nagyon sokat faj a fejem. On szerint mit tegyek. Nagyon koszonom

        Dr. Pétervári László válasza a nőgyógyászat témában

        A kellemetlenség, fájdalom oka leget gyulladás, ezért tanácsos nőgyógyászati szakvizsgálat.Gyógyszeres kezelés jön szóba. A hüvelytágassága esetleges műtéti beavatkozással rendezhető. A tachycardia, a vérnyomás.hideg végtag, fejfájás okának kivizsgálását belgyógyászatin kell kezdeni.


        Kérdés: 2012. március 18., 22:47; Megválaszolva: 2012. március 19., 21:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: