• menstruacios verzes: zavar?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A mult honapban a 26 napra jelentkezett a verzesem, a fogamzasgatlo utolso tablettajanak bevetelekor. Ebben a honapban szinten 26 napra jelentkezett a verzes de meg van ket tabletta a csomagban. Az eletmodomban annyi valtozas tortent hogy attertem a feherjedus eletmodra fogyokuras cellal (56 kilorol 52 kilora szeretnek fogyni). Kerdesem lenne, hogy szukseges-e orvoshoz fordulni vagy ez az eletmodvaltas kovetkezmenye? Elore is koszonom.

        Dr. Pétervári László válasza a menstruáció témában

        Az életmód váltás következménye lehet a vérzés megváltozása. A gyógyszer felszívódására érdemes figyelni. Egyébként ez előfordulhat mindentől függetlenül is.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 18., 12:41; Megválaszolva: 2012. március 19., 21:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: