• Menstruáció köztes vérzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Dr. Nő/Úr! A következő kérdésemmel fordulnék Önhöz, már harmadik hónapban történik velem az, hogy menstruáció után 5-7 nappal elkezdek vérezni a vérzés kis mennyiségű, 1-1, 5 napig tart. Az alhasam szurkál néha. A menstruációm rendszeres. Nem tudom mi lehet az oka. 2009-2010 voltak menstruációs problémáim Policisztás volt a petefészkem többször kimaradt a ciklusom. 2010.novemberétől rendszeres sportolással és diétával ezt a panaszt sikerült megszünetnem, és azóta rendszeres 30 napos ciklusaim vannak... félek hogy újra előjött a betegségem.. Ön mit gondol mi lehet az oka ezeknek a menstruáció közti vérzéseknek? Van okom aggódni? Szeptemberben voltam utóljára orvosnál akkor azt mondat az orvosom, hogy minden tökéletes és a petefészkeim is tiszták. Előre is köszönöm segítő válaszát.

        Dr. Pétervári László válasza a fogamzásgátló témában

        Ennek oka lehet gyulladás is, ezért keressen fel nőgyógyászati rendelést.Szeptember óta lehet változás.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 17., 09:34; Megválaszolva: 2012. március 19., 21:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Férfi inkontinencia
        Tegyen ellene! Töltse le a férfi gátizomtorna füzetet!
        Tiszta orrok, nyugodt napok
        A nemzet háziorvosa
        Várják a háziorvosokról és a nővérekről szóló történeteket.
      • Hirdetés