• menopauza, méheltávolítás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor úr! 2 hónapja nőgyógyászati műtéten estem át, teljes méh és petefészek eltávolítás mióma miatt. Mostanában kezdem érezni a klimax tüneteit, elsősorban hőhullám formájában.Nőgyógyászom semmiféle gyógyszert nem nem írt fel, nem is beszélgettünk még róla.Kérdésem:kell-e valamit szednem és ha igen, akkor mit javasol? Válaszát előre is köszönöm.Tisztelettel:Anna!

        Dr. Pétervári László válasza a nőgyógyászat témában

        Ha változókori tünetek jelentkeznek szükséges lehet gyógyszeres kezelésre. Létezik patikában kapható gyógynővényekből összeállított termék, elsőként ez javasolt. Beszélje meg kezelő orvosával.


        Kérdés: 2012. március 14., 14:58; Megválaszolva: 2012. március 19., 19:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: