• Abortusz uttáni teendők

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        2012.03.12-én volt abortuszom. A hazaengedés után semmilyen információt nem adtak mit hogyan tovább csak hogy 3 hét múlva kontroll vizsgálatra menjek majd vissza. kÉRDÉSEIM: 1, 17-ÉN utaznék Prágába busszal merjek -elmenni? (2napja vagyok itthon minimális vérzés mikkor már múlik el a menszesz) 2, Meddig vérezhetek még amig normális? mennyiség, szín stb, most minimálisan kevés és picit piros meg barna vegyesen... 3, Kell -e valami gyógyszert szednem most méh összehúzodásra stb? 4, Mikkor kell kb megjönnie rendesen mennyi idő múlva? 5, Nem ez a legfontosabb de kb mikkor lehet majd élni szexuális életet? Tegnap voltam dokinál mert első este jött belőlem kb egy 0, 5mennyiségű folyadék és nagyon megijedtem. Doktor úr azt mondta minden rendben és hazaengedett.kaptam ultrahangra papírt. oda mennyi idő múlva érdemes mennem? Köszönöm előre is a válaszait: Üdvözlettel:Mariann

        Dr. Pétervári László válasza a abortusz témában

        1.-2.Elutazhat, azonban 10-14 napig színes folyás, vérzés lehet. Vérzés, mely a menstruációnál több, hőemelkedés és láz az kóros. 3.Nem kell gyógyszert szedni, hacsak laminária előtágítás esetén antibiotikum, megelőzés jelleggel. 4.Négy-hat hétre kell megjönnie következő menstruációnak. 5. A beavatkozás után kettő hét elteltével. Ultrahangra ha egyéb panasza nincs a beavatkozás után két héttel.


        Kérdés: 2012. március 14., 09:11; Megválaszolva: 2012. március 19., 19:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.