Folyamatos vérzésem van ötödik hónapja, mit lehet még tenni?

Októberben volt utoljára normális menstruációm, eddig mindig pontos volt. November elején elkezdtem vérezni. Először levették a spirálomat antibiotikumot és kliont írtak, hátha kismedencei gyulladásom van, és fogamzásgátlásnak azaleát. December végén csináltak egy abortuszt, de ez sem segített. Most norcolutot írt fel a nőgyógyász úgy, hogy szedjek 2x1-et 14 napig, majd 14 nap szünet. Beszedtem a 28 szemet, de közben is folyamatosan véreztem. Mikorra kell a gyógyszernek hatnia? Mit lehet csinálni? Minden ultrahang, szövettan negatív volt. Félek, hogy a nagyműtét az egyedüli megoldás. Lehet még valamit tenni, hogy megszünjön a vérzés? Illetőleg most érdekes, mert 6. napja, hogy abbahagytam a gyógyszert, és ma még nem véreztem. Ennek nem fordítva kellene lennie, ha szedem nem vérzek és a nem, akkor vérzek? Kérem mondják el a véleményüket! Köszönöm. Illetőleg még valami. Most vizsgálják, hogy magas a cukrom, 7.2 lehet ennek köze ehhez? Magasvérnyomás betegségemre gyógyszert szedek, most inkább alacsony szokott lenni, 105/60 és a szívem 50-60 között szokott verni. Néha így is van kiugrásom, 179/97 volt a múlt héten, de ez pillanatok alatt visszaugrik a normál értékre, csak ilyenkor rosszul vagyok és ezért megmérem..

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza a nőgyógyászat témában

Kedves Kérdező! A leírt története meglehetősen egyedülálló. Az ön által írt abortusz nyílván kürett, abasio volt. Az előző fogalom kizárólag terhesség esetén használható. A leírtak alapján a szakma korrekt próbálkozésokkal kisérelt panaszain segíteni. Leleteit nem ismerve két dölgot tanácsolnék: egy vérvételt, mellyel tisztázni kéne, hogy nincs e valamilyen vérlvadás hibája, ezért ha újra vérezne, Exacyl tablettát kéne próbaképpen szedni. Másrészt, kiderülne, hogy tartós vérzése nem okozott-e vérszegény állapotot. Végül, ha most nem vérzik, a bármikor újra jelentkező vérzés elejétől most egy doboz, húsz tablettányi Noecolutot szedjen napi 1-1 tablettás adagban húsz napig, ez emlitett Exacyllal. Újabb hüvelyi ultrahang a nyálkahártya vastagség megméréséhez, esetleges myoma felfedezéséhez kéne.Végső esetben ne féljen a méh eltávilitásától. Azt, hogy 48 évesen még mindíg spirálja volt feleslegesen, nem tartom helyesnek utólag.

Kérdés: 2012. március 13., 13:41; Megválaszolva: 2012. március 16., 09:05
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Lehetek terhes?
Nőgyógyászat
Nuvaring használata több mint 4...
Hova forduljak?