• Alsol kenőcs

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Szeretnék érdeklődni, hogy menstruáció miatt van kipirosodva a hüvely és 1x bekentem magam Alsollal és jónak érzem a hatását de a tampon használat miatt kicsit beljebb is ki van pirosodva, nagy probléma h oda is kentem a krémből és ha a tampont a krém segítségével helyezem fel? Mert a tájékoztató írja, hogy külsőleg és ne kerüljön nyálkahártyára. Ha esetleg tényleg nem szabad belülre kenni akkor sem nagy gond, hogy egyszer bekentem magam belülről vele igaz? Most hagytam abba 2 hónapja a fogamzásgátló szedését. Köszönöm a választ

        Dr. Boros Miklós válasza a nőgyógyászat témában

        Kedves Kérdező! Nem javaslom, különösen vizsgálat nélkül az Alsol használatát. Ma már számos probiotikus készitmény, sőt tampon is kapható recept nélkül, én azokat javasolom.


        Dr. Boros Miklós, szülész-nőgyógyász
        szülész-nőgyógyász Itt kérdezhet További orvosok

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2012. március 13., 09:26; Megválaszolva: 2012. március 15., 12:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.