Terhességmegszakítás után...

Tisztelt Doktornő/úr! 3hete volt terhességmegszakításom.2 hét utáni kontrollra rendeltek, a szakrendelőbe.El is mentem múlt héten a Dr.-hoz. A kontroll annyiból állt, hogy van e panasza, kell e valamit receptre írni? Majd közölte, nem csinálunk semmit, nincs vizsgálat, nincs papír, készen vagyunk! Kérdeztem citológiát, azt mondta ha megjön a vérzés, majd utána kérjek soronkövetkező időpontot, és akkor meg lesz.Tehát, ha nem kell visszamennem citológiára, akkor a műtét után nem vizsgálnak meg, hogy minden rendben van e?? Mellesleg vérzésem nincs, de ma elég sokat szúrkált a hasam alja, normális ez? Meg az amit a doktor(? ) tanusít.Sajnos a szakrendelésen csak ő van, ő az egyetlen már rég nyugdíjas, (gondolom másra nem való)orvos. De előzőekben sem vizsgált meg, mikor terhesség gyanújával mentem.Gyógyszer mellett, nem jött meg, és előző menses sem volt teljesen normális. Mindennek ellenére akkor is elküldött, és mondta vegyek tesztet, és majd kérjek időpontot(ami 4 hét múlva volt csak), akkor majd megvizsgál, mert most még úgyis korán van.2 nap múlva vérezgettem, görcsöltem, bementem a kórházba, és 9-10 hetes terhességet állapítottak meg, és egy hematómát.És ha várok még 4 hetet, ahogy javasolja, akkor kifutunk az időből(gondolom ez volt a fő célja), és ki tudja milyen egészséggel lettem volna kénytelen kihordani a gyereket.Van 3 egészséges gyermekem, és épp azért szedtem gyógyszert, rendesen, mert már 4.et nem szerettünk volna, és nem is szeretnénk továbbra sem. Most mit lehet tenni? Gondolom azért egy vizsgálat nem ártana a műtét után. Válaszát előre is köszönöm: Tisztelettel: Ancsa

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza a abortusz témában

Két hét utáni vizsgálat a gyakorlat addig a méh összehúzódása megtörténik általában. Négy -hat hétre fog a menstruáció megjönni. Rákszűrést a beavatkozás előtt tanácsos végezni.

Kérdés: 2012. március 12., 14:12; Megválaszolva: 2012. március 13., 21:41
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Nőgyógyászat
Nuvaring használata több mint 4...
Hova forduljak?
Lehetek terhes?
Mi okozhatja a panaszaimat?