• hormon hiány miatt hólyaghurut!

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/NŐ! KB. fél éve visszatérő hólyaghurut miatt rendszeresen antibiotikumot kellett szednem. A viezletben csak vér volt, tenyésztés baktériumot nem mutatott, ultrahang vizsgálat negativ. Urológus szakorvos hormonhiányra gyanakodva nőgyógyászhoz küldött.Ott a vizsgálat, kenet, ultrahang, kézi vizsgálat- NEGATIV.Felirta az Ovestin tablettát, a hólyaghurut megszüntetése végett.Nagyfokú izzadékonyságom és hidegrázásom van még mindig. 7 napja szedem a hormongyógyszert. Van remény arra, hogy a 30 szem beszedése rendbe hozhatja a szervezetem hormonháztartását? Célszerű lenne hormonvizsgálatot nézetni a vérből? Kérhetem ÉN ezt a szakorvostól vagy a háziorvosomnak is van módja ennek ellenőriztetésére, vérvétel során. Úgy érzem egyik szakorvos a másikra mutat, hogy ott keressem a megoldást. A rossz közérzet pedig hónapok óta fennáll.Hormontartalmú kenőcsöt, kúpot eddig is használtam, A fitoösztrogén tablettát is szedtem, ami nem hozott eredményt. 69 évesen baj, ha ösztrogén alapú tabletta adja meg a gyógyulást? Tudom a szakirodalmi kárát a tablettának. Mivel tudom magam szinten tartani, mindkét területen, hólyaghurut és nőgyógyászat terén. Köszönöm válaszát Egy hűséges WEB beteg olvasó.

        Dr. Herman Tünde válasza a nőgyógyászat témában

        Kedves Kérdező! Várja meg a hormontartalmú készítmény hatását, ill. keresse fel nőgyógyászát.


        Dr. Herman Tünde
        Szülész-nőgyógyász szakorvos Itt kérdezhet

        Dr. Herman Tünde
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 10., 15:03; Megválaszolva: 2012. március 22., 15:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: