• Műtét után

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Én azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy nekem 29.-én volt egy méhszájseb műtétem, mert már semmilyen gyógyszerrel nem lehetett megállítani a folyásomat. Most így műtét után -iagz hogy mondta az orvosom-de folyásom van, de nem az eddigi "megszokott", hanem pirosas. Ez szokványos? Most fog megjönni a mensesem is. Válszát előre is köszönöm Anita 2012.03.08

        Dr. Boros Miklós válasza a méhszájseb témában

        Kedves Kérdező! Ez sebgyógyulás része lehet, ha mennyisége fokozódik, akkor keresse fel kezelőorvosát.


        Dr. Boros Miklós, szülész-nőgyógyász
        szülész-nőgyógyász Itt kérdezhet További orvosok

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2012. március 08., 10:44; Megválaszolva: 2012. március 13., 06:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: