• Fáj.... Mitől lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor nő! Egyik este sok vizet ittam lefekvés előtt! Rá 2 órára már pisilnem kellett de nem mentem el wc-re... Utána éjszaka 1órakkor éreztem, hogy nagy szúr a hasam alja és pisilnem kell, de most se mentem ki wc-re... Hajnali 4órakkor meg már annyira fájt, szúrt a hasam alja, hogy a megmozdulni alig bírtam! Kimentem wc-re akkor szinte el is múlt... de most már este akkor is szúr a hasam alja nagyon ha nem kell pisilnem! Mitől lehet? Valami gyulladás? Voltam már 8x nőgyógyásznál mert néha-néha szúrt a hasam alja, és erős folyásom van..de most egyre jobban szúr! Köszönöm válaszát!

        Dr. Boros Miklós válasza a nőgyógyászat témában

        Kedves Kérdező! A hólyag működési zavara miatt a nőgyógyászati vizsgálat mellett urológiai vizsgálatot is javasolok.


        Dr. Boros Miklós, szülész-nőgyógyász
        szülész-nőgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2012. március 06., 20:18; Megválaszolva: 2012. március 09., 08:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: