• 21. napi eredmények és hüvelyi UH eredmények

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        39 éves leszek, még nem szültem, nem dohányzom, nem kávézom. Gyermeket szeretnék. A ciklus első feléig cickafarkteát, utána a ciklus első feléig palástfű teát iszom, napközben pedig fagyöngyteát, Elevitet/Gravidát szedek naponta felváltva, és B-vitamin komplexet naponta. A hüvelyi UH eredményeim a 13. napon: jobboldalon 15 mm-es fol., baloldalon 8 mm-es fol. és több 6 mm-es primer tüsző, a 14. napon: jobboldalon 16 mm-es fol., baloldalon 8 mm-es fol. Mindkét napon az endometrium 11 mm vastagságú. A 21. napi vérvétel eredménye: LH: 8.15 IU/l (1.0-11.4) FSH: 4.53 IU/l (1.70-7.70) Prolaktin: 396.10 mIU/l (102-496) Ösztradiol: 658.1 pmol/l (161-774) Progeszteron: 54.77 nmol/l (5.3-86) TSH: 2.55 mIU/l (0.27-4.2) Esetleg milyen elsősorban természetes szereket javasol a teherbeesés fokozására? (Norvég progeszteron krém, méhpempő? ) Kérném véleményét, hogy az értékek rendben vannak-e, mennyire esélyes a teherbeesés? Köszönöm szépen!

        Dr. Szalóczy Péter válasza a nőgyógyászat témában

        Tisztelet Kérdező! Elismerésre méltó az igyekezet gyermekvágya teljesítéséért. A teakúra kedves, a multivitaminok helyesek, az uktrahang eredmények valószínűsítik, a hormoneredmények bizonyítják, hogy ovulál és teherbe ejthető. Ha két elkerülhetetlen másik tényező is bizonyítottan rendben lenne, csak idő kérdése volna a siker. Azaz, nélkülözhatatlan a jó partneri sperma és legalább egvy átjárható petevezeték. Ezek funkcióalkalmassága, ha még nem történt meg, vizsgálatokkal szintén bizonyítható. Ha ezekben lenne javíthatatlan ok, a lombik program végső menedékként rendelkezésre áll, de valószínüleg elkerülhető.Tisztázza a hiányzó két kérdőjelet, ha rendben van, türelem, az idő segít.

        Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.

        Kérdés: 2012. március 06., 17:30; Megválaszolva: 2012. március 08., 11:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        A méhemet kezdeti daganatos elváltozás miatt vettek ki , de a petefedzkek meg vannak , A zsibbadas miatt a vagy nem változik de kellemetlen az orgazmus mert olyan mintha lúd okainal le lenne fújva , az orgazmus mértéke ugyan olyan mint eddig Elorre...
        a párommal való együttlét közben az utóbbi időben enyhe zsibbadást érzek a hüvelyemben. 2 hónapja volt egy korrekció mellműtétem .és kb 1 hónapja használtam grape vital ladyvitla hüvelykúpot . a jelenlegi párommal 5 hónapja vagyunk...
        Tisztelt Doktor Úr! 3,5éve (2016.májusában) elmaradt a havi vérzésem és most újra megjelent mintha csak 27 nap telt volna el...pontosabban semmi szokatlan érzés nem kísérte.Az első napon készült ultrahang vizsgálat, méhfal vastagsága...
        Tisztelt Doktor úr/ Doktornő! Lehet, hogy buta kérdés, de az érdekelne, hogy ha babát szeretnénk, akkor az aktus után ha elmegyek pisilni, akkor az befolyásolja-e az esélyt a teherbe esésre. Hajlamos vagyok gyulladásra, felfázásra, így nem...
        Tisztelt Cím! Kb. 2 hónapja találtak nálam 18,1*7,6*1,5 mm-es méhtest polipot. Azóta két menstruációm volt. Az utolsó mensesem után két nappal egy elsimert nőgyógyászhoz mentem mert nagyon fájt a derekam és az alhasam. A doktor úr közölte...
        Üdv! 3 hónapja sajnos vérzéseim vannak a probléma edzéstől kezdödöt focizom és eléggé megeröltető edzés volt fél eve ezelőtt is volt ilyen es fajt az nap az alhasam vagy bal vagy jobb oldalt mint ha levegő nyomott volna . A mostani verzesek...
        Juliusban volt utoljara aktusom, negativ tesztek, menstruacio.Lehetseges -e hogy voltam nogyogyasznal multheten es elotte heten es huvelyi uh-val illetve kezzel is megvizsgalt es kizarta a terhesseget, megis eg a derekam a csipom a hasam, neha menstruacios...
        Tisztelt Doktornő/Doktor úr!Problémám fél évvel ezelőtt kezdődött,folyásom volt,a kisajkaknal égő,viszkető érzést éreztem,valamint szúró fájdalmat akkor még csak a húgycső körül,azt éreztem,mintha kicsit el lenne záródva a...
        Üdv! Nőgyogyászati citologia eredményemet csatoltam a fájhoz. Az ügyben irok hogy gyakran vérzek edzések után vagy edzéstől függetlenül is van mikor enyhében csörög van mikor ennél sokkal jobban van mikor 1 .2 nap alatt elmulik vagy...
        Julius elejen egyutt voltam egy fiuval, vedekeztunk menstrualtam rendszeresen azota, tobb tesztet csinaltam ami negativ lett es a heten illetve a multheten elmentem nogyogyaszhoz megvizsgalt huvelyi uh-val azt mondta nincs baba. Megis testem minden...