21. napi eredmények és hüvelyi UH eredmények

39 éves leszek, még nem szültem, nem dohányzom, nem kávézom. Gyermeket szeretnék. A ciklus első feléig cickafarkteát, utána a ciklus első feléig palástfű teát iszom, napközben pedig fagyöngyteát, Elevitet/Gravidát szedek naponta felváltva, és B-vitamin komplexet naponta. A hüvelyi UH eredményeim a 13. napon: jobboldalon 15 mm-es fol., baloldalon 8 mm-es fol. és több 6 mm-es primer tüsző, a 14. napon: jobboldalon 16 mm-es fol., baloldalon 8 mm-es fol. Mindkét napon az endometrium 11 mm vastagságú. A 21. napi vérvétel eredménye: LH: 8.15 IU/l (1.0-11.4) FSH: 4.53 IU/l (1.70-7.70) Prolaktin: 396.10 mIU/l (102-496) Ösztradiol: 658.1 pmol/l (161-774) Progeszteron: 54.77 nmol/l (5.3-86) TSH: 2.55 mIU/l (0.27-4.2) Esetleg milyen elsősorban természetes szereket javasol a teherbeesés fokozására? (Norvég progeszteron krém, méhpempő? ) Kérném véleményét, hogy az értékek rendben vannak-e, mennyire esélyes a teherbeesés? Köszönöm szépen!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Szalóczy Péter válasza a nőgyógyászat témában

Tisztelet Kérdező! Elismerésre méltó az igyekezet gyermekvágya teljesítéséért. A teakúra kedves, a multivitaminok helyesek, az uktrahang eredmények valószínűsítik, a hormoneredmények bizonyítják, hogy ovulál és teherbe ejthető. Ha két elkerülhetetlen másik tényező is bizonyítottan rendben lenne, csak idő kérdése volna a siker. Azaz, nélkülözhatatlan a jó partneri sperma és legalább egvy átjárható petevezeték. Ezek funkcióalkalmassága, ha még nem történt meg, vizsgálatokkal szintén bizonyítható. Ha ezekben lenne javíthatatlan ok, a lombik program végső menedékként rendelkezésre áll, de valószínüleg elkerülhető.Tisztázza a hiányzó két kérdőjelet, ha rendben van, türelem, az idő segít.

Kérdés: 2012. március 06., 17:30; Megválaszolva: 2012. március 08., 11:53
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Nőgyógyászat
Nuvaring használata több mint 4...
Hova forduljak?
Lehetek terhes?
Mi okozhatja a panaszaimat?