• Vetélés utáni problémák

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm! A norcolut szedése után kb. 3-4 napra rá megjött a vérzésem. Ez kb.5-6 napig tartott.Utána amikor elmult a vérzésem vissza kellet mennem az orvoshoz kontrollra és ő azt mondta hogy minden rendben van a cysta is eltünt. Most viszont már megint meg kellet volna jönnie és még mindig nem jött meg. Közben gyereket is tervezünk a párommal de eddig még nem jött össze sajnos. A vetélés után mennyi idővel forduljak orvoshoz segitségért hogy nem jön meg a menszeszem és sajnos a baba sem jön össze? Már nagyon szeretnénk egy kisbabát és mindent megteszünk érte! Elevitet szedem már 3hónapja lassan ez mellet kell még valami fajta vitamint szednem? Milyen fajta vizsgálatokra számitsak ha elmegyek a nőgyogyászomhoz? Előre is köszönöm szíves megértő válaszát!

        Dr. Pétervári László válasza a vetélés témában

        A vetélés után 4-6 hétre jön meg a menstruáció. A fogamzás előtti vitamin szedés fontos, kora terhességben a fejlődés eldől. Az említett terhes vitamin megfelelő készítmény. Nőgyógyászati és ultrahang vizsgálatra számíthat.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 06., 15:25; Megválaszolva: 2012. március 11., 22:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: