• Nem jön össze a baba!

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm! Az elevitet szedem már kb. 2hónapja. Ez mellet még kell esetleg valamit szedni? Mielőbb fordulok a nőgyogyászomhoz segítségért. Remélem fog tudni segíteni mert a párommal már nagyon vágyunk egy kisbabára? A korom miatt nem fog szolni maga szerint az orvos hogy 18éves vagyok és gyereket szereték már? Előre is köszönöm válaszát?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a terhesség témában

        Az életkora nem akadálya egy kivizsgálásnak. Nem írta, hogy mióta próbálkoznak, pedig ez fontos lenne. Írja, hogy vetélése is volt, de ennek okairól, időpontjáról nem ír, így sajnos elég kevés az információ. Azt tanácsolom hogy üljenek le a nőgyógyészáva, és beszéljék mg az önben felmerülő kérdéseket.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 06., 15:16; Megválaszolva: 2012. március 08., 09:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: