Szúró fájdalom az alhasban

Tisztelt doktor nő/úr. Pár napja nyilaló fájdalmat érzek egyszer az egyik petefészkembe, aztán a másikban. Ma reggel észrevettem, hogy érdekes rózsaszínes-narancssárgás folyásom van. Tisztulásom feb.20-24 között volt.Fogamzásgátlo tablettát szedek 3 éve, soha nem hagytam ki egy szemet sem. A párommal utoljára a tisztulásom elotti nap voltam egyutt, utana rendesen menstruáltam, remelem hogy nem terhesseg jele lehet ez.Kicsit megijedtem, mert nem szokott ilyenem lenni. Igaz elég gyakran van gombás fertozesem, annak ellenére, hogy nagyon ugyelek magamra. Mi lehet ez? Válaszát nagyon koszonom.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza a nőgyógyászat témában

Mi lehet, azt eldönteni szakvizsgálattal lehetséges. Terhességi teszt végzése szóba jön, azonban nőgyógyászati szakvizsgálat tanácsos.

Kérdés: 2012. március 05., 17:42; Megválaszolva: 2012. március 06., 23:04
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Lehetek terhes?
Nőgyógyászat
Nuvaring használata több mint 4...
Hova forduljak?