• Felmerülhet a terhesség annak ellenére, hogy megjött a menzesz-viszont elég szokatlanul?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! 2 napja történt egy baleset, mikor a barátommal együtt voltunk, ezért vettem Escapelle tablettát. Viszont azóta jelentkezett ilyen barnás, teljesen rendszertelen menstruáció, amit nem tudok hova tenni. Lehetséges ilyenkor a terhesség és bevegyem a gyógyszert, vagy inkább ne? Válaszát mihamarabb várom.

        Dr. Boros Miklós válasza a nőgyógyászat témában

        Kedves Kérdező! Terhességi teszttel kizárhatja a terhességet.Eseményutáni tabletta helyett ideálisabb egy kis hormontartalmú fogamzásgátló szedése.


        Dr. Boros Miklós, szülész-nőgyógyász
        szülész-nőgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2012. március 05., 15:23; Megválaszolva: 2012. március 06., 14:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: