• csíp aktus közben

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        JO NAPOT KÍVÁNOK! SZEPTEMBERTÖL KEZDÖDTEK A PROBLÉMAIM-EGY TÖRÖKORSZÁGI NYARALÁS UTÁN.HAZA ÉRKEZTEM A PÁROMMAL ÉS FEHÉR, TÚROS, VISZKETŐ-ÉGETÖ PROBLÉMÁK KELETKEZTEK.NEM AKARTAM ORVOSHOZ FORDULNI EZERT VETTEM CANESTEN KUPOT, TEAFA OLAJAT RÁCSÖPÖGETETTEM TAMPONRA ES AVVAL KEZELTEM MAGAM RENDSZERESEN MINDEN HONAPBAN.EL IS MULTAK A PROBLEMAK, DE AZOTA MINDEN HONAPBAN A MENSTRUACIOM ELÖTT ELÉ JÖNNEK EZEK A GONDOK.ELMENTEM NÖIORVOSHOZ-KIVIZSGÁLTAK ES SEMMIT SEM TALÁLTAK, AMINEK NAGYON ÖRÜLTEM, DE MEGSEM TÜNTEK EL A GONDOK, SÖTT AZOTA OLYAN HÜVELTSZÁRAZSÁGBAN SZENVEDEK, HOGY A SZERETKEZES NEM JO NEKEM. MOSTANSAG MAR CSÍPÖ ÉRZES IS VAN AMITÖL NAGYON KELLEMETLEN A DOLOG, KÍVÁNOM A PÁROMAT ÉS MÉGSEM IZGULOK BE.NAGYON ROSSZUL ÉRZEM MAGAM. A DOKTOR FELÍRT NEKEM EGY FOGAMZÁSGÁTLO TABLETTAT, HOGY AVVAL HELYRE JÖNNEK A DOLGOK, DE ATTOL MAR EGY HONAPJA VÉRZÉSEM VAN ÉS SEMMI EREDMÉNYT NEM ÉRZEK. KÉREM ÖNT HOGY SEGÍTSEN NEKEM, MÁR AZ ORVOSHOZ NEM AKAROK ELMENNI, MERT NEM AD SEMMIT MIVEL A LELETEK JOK VOLTAK. SZERETNEM HA AJJÁLLANA NEKEM VALAMI ITHONI TERMESZETES KEZELEST. ELÖRE IS NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM

        Dr. Pétervári László válasza a hüvelyi fájdalom témában

        Gombás hüvelyi fertőzésre rendelkezésre áll szájon át szedhető, szisztémásan ható kapszulás orvosság. A helyi kezelés nem kellő kezelés, ezért javaslom a gyógyszer alkalmazását.Ezután feltehetőleg panaszai megszűnnek.Keressen fel nőgyógyászati rendelést.


        Kérdés: 2012. március 05., 12:33; Megválaszolva: 2012. március 06., 22:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: