• Nem terhes

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő/ Doktor úr! Majdnem 2 hete késik a menzeszem. Soha életemben nem késett 2 napnál tovább, ez is akkor volt, mikor súlyos vérszegény voltam, de mostanában többször volt szabálytalan (23-27 napos ciklus). Utoljára december közepén volt szexuális kapcsolatom, azóta már kétszer megjött (ez a két vérzés normális volt, nem volt eltérő a többihez képest, de rövidebb ciklusaim voltak mint szoktak). A múlt hónapban, és kb két hete csináltam terhestesztet, negatív eredménnyel. Van bármi, ami befolyásolná a hcg szintet, vagy a teszt eredményét egy ilyen késő terhességnél is? Most pms-hez hasonló tüneteim vannak, kivéve, hogy nem fáj a hasam, így nem gondolom, hogy mostanában meg fog jönni. Sajnos nincs lehetőségem nőgyógyászhoz menni mostanában, és nem tudom, hogy egy harmadik tesztnek lenne-e értelme. Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Pétervári László válasza a nőgyógyászat témában

        Valószínű nem terhesség miatt rendszertelen a menstruáció. A biztos, csak nőgyógyászati vizsgálattal lehetséges megmondani. A harmadik teszt helyet nőgyógyászati szakvizsgálat a célszerű cselekedet.


        Kérdés: 2012. március 04., 07:03; Megválaszolva: 2012. március 06., 22:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: