• kellemetlen

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr. nő! Nekem olyan problémám lenne, hogy valamitől savanyú a hüvelyváladékom és kicsit fehéres színű és néha kicsit több mint kellene. De se viszketést se égetést semmilyen más kellemetlen tünetet nem érzékelek ezen kívül, Nőgyógyászaton napokban voltam rákszűrésen és vizsgálaton, igaz akkor még nem jeleztem az orvosnak, de gondolom ha valami fertőzés lenne vagy ilyesmi akkor azt csak észre vette volna.Használok hüvelyöblítőt(colpo-cleaner) és intim mosót is(saforelle) amit a párommal is használtatok! Fogamzásgátlót szedek:milligest.köszönöm válaszát

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hüvelyi folyás témában

        Kedves Kérdező! Érdemes ilyenkor egy hüvelyi probiotikum-kúrát tartania, ha nem javul, akkor szükség lesz a hüvelyváladék vizsgálatára, javaslom, használja a Gynoflort vagy a Gynophilus Protexint.


        Kérdés: 2012. március 02., 09:37; Megválaszolva: 2012. március 05., 09:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: