• Mestruacios problema

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        jo napot 45 eves no vagyok mar 10 eve mestruacios pr. van a verzes 10 napig tart es nagyon nagyon sok van darabos ver. ES mire elmulik a verzes teljesen legyengit verszegeny is vagyok azt szeretnem kerdezni mijen gyogyszert szedjek hogy ne gyenguljek le teljesen es ne legyen ijen sok menyisegben. nagyon szepen koszonom

        Dr. Pétervári László válasza a vérzészavar témában

        Inkább javaslom nőgyógyászati szakvizsgálatot. Miután ott kaphat megfelelő javaslatot a további teendőkről.


        Kérdés: 2012. február 29., 12:24; Megválaszolva: 2012. március 02., 21:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben: