• Hüvelyfolyás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot kivánok Tisztelt Doktor Úr/Nő Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy tanácsot kérjek a probémámmal kapcsolatosan. Megszeretném kérdezni, hogy mi lehet annak az oka, hogy már hosszabb ideje hüvelyfolyással küzködök. Nem mondhatnám, hogy nagyon sok jön, általában minden nap (sárgás) fehéres folyás jelenik meg, nem jár viszketegséggel és nem éreztem különösebb szagot sem, de muszáj használjak tisztasági betétet. (Akkor szokott több "jönni", amikor például nyáron elmegyek egy tóhoz fürdeni).Nagyon kellemetlen érzés. Gombás fertőzés lehet, vagy valami más? Lehet házilag orvosolni, vagy gyógyszeres kezelés kell? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hüvelyi folyás témában

        Kedves Kérdező! A tartós hüvelyfolyással járó panaszok egyik melegágya a tisztasági betét használata, ez fenntartja a panaszokat. Érdemes lenne Vitagyn C hüvelykrémet használnia, majd egy hüvelyi probiotikum-kúrát tartania. Ha a a panasz tartós marad, a hüvelyváladék vizsgálata lesz szükséges.


        Kérdés: 2012. február 28., 22:33; Megválaszolva: 2012. február 29., 13:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: