• Hüvelygomba kezelésre sem múlt el

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő/Úr! Hüvelygombára kaptam Klion hüvelytablettát, valamint hüvelyöblítőt. A kúra vasárnap este ért véget, azonban még mindig érzem az égető érzést (amely erős nyomásra, vagy wc papír törlésekor jelentkezik) Az lenne a kérdésem, hogy ez "természetes" velejárója a kezelés végének, a még gyógyszer általi irritáció állhat fenn vagy eredménytelen volt a tabletta? Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Szalóczy Péter válasza a hüvelygyulladás témában

        Kedves Kérdező! Remélem, hogy a sima Klion kúp helyett a Klion D 100 formátumot kapta, mert ebben van gombaellenes komponenes is. Lehet, hogy mégsem volt a gyógyszer teligtalálat, mert eredményesség esetén nemlenne utókellemetlenség már. Ha biztosan gomba volt a kórokozó, és van maradványtünete, kérjen receptet 3 darab Mikogal 300 nvű kúpból és egy Mikosyst Gyno 150 szájon át beveendő kapszuláról, egészen biztosan frappánsan gyógyulni fog. A kúra után jó lenne még valamelyeik tejsavbaktériummal rnedelkező kúppal, / Flogagyn, Gyntima Probiotica/ visszaállítani a stabil, helyes élettani hüvelyi légkört. A hüvelyöblítőt, / Lactacid femina, vagy Kolpoklíner pezsgőtabletta/ csak hetente kétszer, hosszú távú toilette fenntartásként jó használni. Sok sikert, gyógyulást!

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. február 28., 18:07; Megválaszolva: 2012. február 29., 12:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: