fontos kérdés

Tisztelt Szakértő! Már egy hete késik a menstruációm és aggódom, mert még ilyen nem fordult elő velem. Viszont azt vettem észre, h piros a nemi szervem és mintha "tejszerű" folyásom is lenne. Hajlamos vagyok a hüvelygombára és arra gyanakszom, h talán az. Azonban amikor együtt vagyok a párommal akkor nem fáj és viszketni sem viszket, mint szokott. Ennek ellenére mégis hüvelygomba lenne? Késhet ez miatt a menstruációm? Segítségét köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza a menstruáció késése témában

Tanácsos nőgyógyászati vizsgálatra elmenni, csak úgy lehet megfelelő választ adni. A hüvelygomba miatt nem késik a menstruáció.

Kérdés: 2012. február 25., 14:09; Megválaszolva: 2012. február 27., 20:55
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Nőgyógyászat
Nuvaring használata több mint 4...
Hova forduljak?
Lehetek terhes?
Mi okozhatja a panaszaimat?