• Kérem segítsen!

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr/Doktor Nő! A következő problémával fordulok Önhöz.Tavaly augusztusban megoperáltak endometriosis miatt. A bal petefészkemen volt a cysta, de amikor felnyitottak akkor vették észre hogy a jobb oldali petefészkem ki sincs fejlődve. A bal petefészkem csonkolni kellett, kb. mandulányi maradt.Hat hónapos GNRH kezelésen vettem részt a DEOEC-ben. Most voltam vissza a nőgyógyászomhoz, szerencsére nem talált elváltozást.De a gondom az, hogy sokan említik a Visanne nevű gyógyszert megelőzés céljából, de Nekem mégcsak nem is említette az orvosom.Legyen kedves segíteni, hogy ezt a gyógyszert milyen esetekben kell szedni, illetve hogy hol lehet ezt felíratni? Én Miskolcon élek.Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel: Anszlika

        Dr. Pétervári László válasza a endometriózis témában

        A Visanne az endometriosis kezelésére alkalmas készítmény. Azokban esetekben ahol szövettani eredmény leírja az endometriosist, akkor térítésmentesen rendelhetik endometriosis szakambulanciák.Ezen ambulanciák az Orvosegyetemek Nőgyógyászati Klinikáján működnek. Ezen helyen tud hozzájutni ilyen kezeléshez.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. február 25., 08:54; Megválaszolva: 2012. február 27., 20:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: