• Hüvelyi gombàs fetözés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornö/Ur! Van egy 3 éves kislànyom, aki hosszabb ideje panaszkodik, hogy viszket (néha fàj) "ahol pisil". Megnéztem, a szeméremajkai kissé dagadtak és pirosak. Koràbban voltunk màr orvosnàl. Kaptunk egy krémet, amelyet 3 napig kellett alkalmazni. Végigcsinàltuk, de a probléma ujra, meg ujra elöjött. Mit tehetnék? Lehet, hogy butasàg, de hallottam, hogy a joghurt természetes gyogymod a gomba ellen. Külsöleg. Megprobàljam-e? Kérem segitsen, mert attol félek, hogy hosszu tàvon valami maradando baja lehet kislànyomnak. Elöre is köszönöm. Judit G., egy aggodo anyuka.

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelygomba témában

        Kedves Judit,

        Ne aggódjon, ettől nem lehet a picinek maradandó baja. Valószínű, összeszedett valahol egy kis fertőzést. A joghurtot is meg lehet próbálni, de ha nem segít, muszáj lenne gyermeknőgyógyász szakrovosnak megmutatni.Ott jobb kezelési tanácsot tudnak adni, mint a háziorvos. Amit javaslok, hogy kamillás vízzel tessék napjában 2x leöblíteni a kislány szeméremtestét



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-07-10 22:26:11; Megválaszolva: 2011. augusztus 02., 07:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés