• Női probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt dr nő /dr úr! Három hete volt egy nőgyógyászati kis műtétem Metrop.haem. praemenop miatt. A szövettan eredménye a következő:véralvadékba és kevés lobos oesinophil nyákba ágyazott töredezett cervix és corpus nyálkahártya részletek. Azt szeertném tudni hogy mi ez és nem igényel -e valamilyen kezelést.Ugyanis a problémám a hasi görcsök és a pecsételés ami miatt orvoshoz fordultam azóta is fenn áll Vissza mentem de azt mondta az orvos, hogy majd rendbe jön magától. Aggódom mivel már volt egy p3 rákszűrés eredmény ezelőtt egy évvel.

        Dr. Pétervári László válasza a nőgyógyászat témában

        Gyulladás miatt antibiotikus kezelés látszik célszerűnek, majd a cytológia ismétlése.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. február 23., 16:56; Megválaszolva: 2012. február 26., 22:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben: