Lelet magyarázat, panasz kezelés

Tisztelt Válaszadó! A köv. problémával fordulok Önökhöz segítség, tanácsadás reményében. Mindkét petefészkem PCO-s szerkezetű. Tavaly év végén 1 hónapos Mecrkformin szedését követően volt egy terhességem, azonban sajnos hirtelen görcsölést és vérzést követően 6.héten elvetéltem. A terhesség megszakítást műtéti úton fejezték be dec.3-n. Vetélésem után kaptam meg a citológiám eredményét, ami kimutatta hogy gyulladásom van, de a gyulladás típusát nem jelölték meg a papíron.. Többször kerestem fel azóta is nőgyógyászom, hogy annak ellenére, hogy próbálok a legjobb tudásom szerint figyelni étkezésemre, esetenként (gondolom, ha mégis olyat eszem amit nem kellett volna...csak ez nem tudom mi lehet) hirtelen, akár étkezést követő 1/2 órán belül folyásom lesz. /Góckutatás céljából, már felkerestem fogorvost, fül-orr-gégészt, mindent rendben találtak/ Elmentem tüdőszűrőre. Kértek teljes vérképet, vizelet vizsg., inzulint és semmi nem mutatott eltérést. Megkértem nőgyógyászom, hogy csináljunk egy tenyésztést, mert szeretném ezt a problémát megszüntetni addigra, mire újra próbálkozhatunk a gyermekvállalással. Bakterológiai leletemen a köv. szerepel: Minta: anyaga: CERVIX Eredmény: Aerob:.........(ide írva) Vegyes bélflóra tenyészett ki: Kórokozó baktérium nem tenyészett ki Kenet:...........(ide írva) Laphám 1-3/Látótér, fvs elvétve, Lactobacillus nem látható: Direkt kenet Gram-festéssel A nőgyógyászom annyit mondott, hogy nagy gondot nem lát, csak érdekes a vegyes bélflóra. Írt fel KlionD 100 hüvelykúpot. Páromnak pedig Canesten kenőcsöt. Sajnos a mensesem sem jött meg a hónapban. Továbbra is látszanak az apró ciszták mindkét petefészkemen. A mens. meghozatalára Provera-t kaptam. Ezt a hüvelykapszula után gondoltam beszedni. Kérem, adjanak tanácsot! Nem kellene egy belgyógyászt felkeresnem? Ezt a kérdést feltettem a nőgyógyászomnak is, de azt mondta várjunk még... Kérem adjanak tanácsot, mit tegyünk nem szeretnénk kifutni az időből! Köszönöm megtisztelő válaszukat!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza a petefészek ciszta témában

A "csak érdekes a vegyes bélflóra" miatt gyógyszeres kezelésre van szükség, a hüvelykúp önmagában nem biztos, hogy elegendő. A Merckformin szedését folytatni tanácsos még a terhesség alatt is egészen szoptatásig. A folyás oka nagy valószínűséggel hormonális okra vezethető vissza, nem az étkezésre.

Kérdés: 2012. február 23., 12:28; Megválaszolva: 2012. február 26., 22:04
Kérdések és válaszok: Nőgyógyászati betegségek
Nőgyógyászat
Nuvaring használata több mint 4...
Hova forduljak?
Lehetek terhes?
Mi okozhatja a panaszaimat?