• Fizioterápia mellékhatása?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr Nő/Úr! Amióta fizioterápiára járok, érdekes dolgokat tapasztalok, nem tudom van e köze hozzá a terápiának, ebben kérném a segítségét. 7 napja késik a menstruációm, a hasam puffadt, a terhességi teszt negatív, tegnap éjjel rettentő erős görcseim voltak, és rosszul lettem, azt gondoltam majd most megjön, de nem! Ön szerint befolyásolhatja a mágnes terápia a menstruációmat, a derekamra kell csatolni mindíg egy övet. Lehet butaságnak tűnik de eddig nem volt bajom. gyógyszert is szedtem kb 2 hete nem szedem, derékfájásra írta fel az orvos, diclofenac, mydeton és valami b vitamin.

        Dr. Pétervári László válasza a menstruáció témában

        A leírt tüneteket nem a mágnes terápia okozza nagy valószínűséggel. Panaszai miatt javaslom jelentkezzen nőgyógyászati szakvizsgálatra, az okot akkor fogja megtudni.


        Kérdés: 2012. február 23., 08:41; Megválaszolva: 2012. február 26., 21:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Egymillió migrénes
        Volt már valaha olyan mértékű fejfájásod, hogy nem tudtál dolgozni?