• Elmúlt vagy nem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm! Párommal lassan 2éve gyermeket szeretnénk de sajnos még nem sikerült. Ezért elmentem nőgyógyászhoz a vizsgálatokon kiderült hogy a bal petefészkemen egy csokoládécysta van.(CA125 eredménye 12, 99 normál érték 35) Közvetlen menstruáció után kontrollvizsgálaton a doktor hüvelyultrahangon már nem látta a cystát és azt mondta hogy eltűnt. Lehetséges ez? De akkor miért nem esek teherbe? Mivel még fiatal vagyok a doktor azt mondta nem küld meddőségi vizsgálatra. Ön szerint is korai lenne? Vagy egész nyugodtan mehetek? Kétségbe vagyok esve. Kérem segítsen. Válaszát előre is köszönöm. Tímea

        Dr. Boros Miklós válasza a petefészek ciszta témában

        Kedves Kérdező! Két év után elkezdhető a steril kivizsgálás. A cysta folyamatos UH.ellenőrzést igényel.


        Dr. Boros Miklós, szülész-nőgyógyász
        szülész-nőgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2012. február 21., 12:52; Megválaszolva: 2012. február 22., 10:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: