• Érdeklődés!

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm. Az lenne a kérdésem, hogy a párommal közösültünk és nem védekeztünk havi vérzés előtt 1 nappal az az 2012.02.18 és 2012.02.19. Most megvan a havi vérzése és elkezdte szedni a fogamzásgátlót is. Az lenne a kérdésem, hogy így is teherbe eshet a párom? Mennyi rá az esély, hogy teherbe eshetett?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a védekezés nélküli aktus témában

        Nem valószínű terhesség, bár ritkán lehet egy-egy késői vagy korai ovuláció, de ez nagyon ritka, ha pedig azóta megjött a menses, nincs okuk aggodalomra.


        Kérdés: 2012. február 21., 00:34; Megválaszolva: 2012. február 22., 08:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: