• Mit tegyek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő/Doktor Úr! Tanácsot szeretnék kérni. Panaszom az volna, hogy kb. egy hónapja már, hogy nem mulik a vérzésem, 2 hete voltam szakorvosnál aki szerint nyugodjak meg elfogmulni ő ezt a feltételezését arra alapozta, hogy a bokámnál lévő csonthártya gyúladásomra Kenalog szuszpenziós inyekciót kaptam a sarkamba aminek ez a mellékhatása. Segitségét abban kérném hogy forduljek e megint szakorvos hozz vagy tényleg nyugodjak meg és csak várjam hogy elmuljon? Inyekciós kezelést is már kb. hónapja nem kapok, mivel ilyen hosszú már a menzeszem igy elkeztem vitamin és vas tabletát szedni, de félek hogy ez kevés és van valami komolyabb bajom. Segitséget nagyon elöre is nagyon köszönöm!

        Dr. Pétervári László válasza a vérzészavar témában

        Ilyen hosszú ideig tartó vérzés miatt tanácsos ismét orvoshoz fordulni.Gyógyszeres kezelés segíthet rendezni a vérzést.


        Kérdés: 2012. február 20., 22:00; Megválaszolva: 2012. február 21., 22:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Egymillió migrénes
        Volt már valaha olyan mértékű fejfájásod, hogy nem tudtál dolgozni?